جدول المحتوي

المعلومات عن АТБ-Wonderland

احدث اصدار2.0.2
الحجم149.9 MB
عمليات التثبيت14K+
الاقسامتطبيقات, تطبيقات التسوق
مطوّر التطبيقATB-Market LLC
IDcom.atb.wonderland
التحديث2018-01-16

تحميل АТБ-Wonderland للاندرويد برابط سريع .

لقطات الشاشة لـ АТБ-Wonderland

الوصف АТБ-Wonderland

تنزيل АТБ-Wonderland للموبايل اندرويد برابط مباشر
تنزيل АТБ-Wonderland APK للموبايل اندرويد برابط مباشر АТБ-Wonderland مجاناً، تحميل АТБ-Wonderland من متجر بلاي تحميل برنامج АТБ-Wonderland .

АТБ-Wonderland

"Додай магію в буденність з мобільним додатком АТБ Wonderland і героями книги “Аліса в країні див”! Іноді можна подумати, що світ навколо звичайний. Але тобі під силу додати в нього елементи магії і чудес. Як тільки ти побачиш значок білого кролика - все в твоїх руках !Знайди книгу в національній мережі супермаркетів “АТБ”, завантаж додаток АТБ Wonderland і магія вже в твоєму телефоні. АТБ Wonderland допоможе оживити найважливіші моменти книги з улюбленими героями, що перетворить її на інтерактивний мультфільм. Для цього потрібно запустити додаток, навести камеру на сторінку, де є зображення магічного білого кролика і казкові герої оживуть просто на твоїх очах. З ними можна сфотографуватися і поділитися знімком в соціальних мережах."

تحميل АТБ-Wonderland للاندرويد برابط سريع

عرض المزيد


تحميل أحدث نسخة ←


ما الجديد

تحديث 2.0.2

АТБ بلاد العجائب التحديث 2.0.2

2018-04-16

Вже доступні нові пригоди Аліси у Задзеркаллі! Продовження улюбленої книжки, що так припала до душі дітям та дорослим. Цього разу з подвійною дозою чарів та магії!.. У новій книжці оживають 11 сторінок, що означає удвічі більше анімацій та інтерактиву!.. Розроблена також повноцінна ігрова сторінка з можливістю потрапити у чудернацький світ Аліси та долати перешкоди разом з нею. Поспішай вхопити магію!

التقييمات
4 تقييم


الحجم 149.9 MB
القسم تطبيقات
المطور ATB-Market LLC
جوجل بلاي Google Play

تطبيقات التسوق ←





متشابهة