جدول المحتوي

المعلومات عن ПДР України 2018 + тест APK

احدث اصدار3.3.0
الحجم71.9 MB
عمليات التثبيت13.5K+
الاقسامتطبيقات, تطبيقات التعليم
مطوّر التطبيقАвтошкола "
IDua.vodiy
التحديث2018-06-06

تحميل ПДР України 2018 + тест APK للاندرويد برابط سريع .

لقطات الشاشة لـ ПДР України 2018 + тест APK

الوصف ПДР України 2018 + тест APK

تنزيل ПДР України 2018 + тест APK للموبايل اندرويد برابط مباشر
تنزيل ПДР України 2018 + тест APK APK للموبايل اندرويد برابط مباشر ПДР України 2018 + тест APK مجاناً، تحميل ПДР України 2018 + тест APK من متجر بلاي تحميل برنامج ПДР України 2018 + тест APK .

ПДР України + тест 2019

З цим застосунком ви можете повторити/вивчити Правила дорожнього руху (ПДР) України, підготуватись до іспиту на отримання посвідчення водія. Рекомендовано викладачами автошкіл.

400 ілюстрацій та коментарів до Правил дорожнього руху.

Актуальні тести ПДР (2000 питань) з поясненнями* містять повний перелік офіційних тестових питань, що використовуються у ТСЦ (територіальних сервісних центрах) МВС України станом на 2019 рік.

Доступні режими тестування за темами, випадкові питання та іспит.
В режимі "Іспит" використовується той самий алгоритм формування екзаменаційного білета, що й на офіційному іспиті у всіх ТСЦ*.

В розділі "Автострахування для чайників" в доступній формі викладена інформація про те, як працює страховий поліс ОСЦПВ و Європротокол, а також розміщений тест, за допомогою якого можна перевірити чи розумієте ви, як не втратити право на страхове відшкодування збитків.

У застосунку ви, також, знайдете перелік штрафів за порушення ПДР із останніми змінами, систематизований перелік основних законодавчих актів, які регламентують права, обов'язки водіїв та роботу патрульної поліції.

"ПДР України + тест" — це завжди найсвіжіша версія Правил дорожнього руху України. Інформація про зміни у ПДР, штрафах, законодавстві, екзаменаційних питаннях ПДР оновлюється безпосередньо з сайту vodiy.ua.

* Пояснення до усіх питань, режим "Іспит", вирішення тестів за деякими темами доступні лише для користувачів قسط. Користувачі "Водій Юа", які сплатили за додатові опції тестування на сайті, можуть активувати قسط у мобільному застосунку безкоштовно.

Виконати оновлення, повторну установку та активацію опцій قسط ви можете без обмеження за часом (тобто, виконуєте покупку назавжди) за умови використання одним користувачем на одному пристрої (перенесення на інший пристрій допускається).

Виконавши оплату один раз, ви отримаєте повний доступ до тестування як на сайті vodiy.ua, так و у цьому мобільному застосунку.

تحميل ПДР України 2018 + тест APK للاندرويد برابط سريع

عرض المزيد


تحميل أحدث نسخة ←


ما الجديد

تحديث 3.3.0

ПДР України + тест 2019 3.3.0 التحديث

2019-07-14

Підвищено стабільність роботи, виправлено дрібні недоліки

التقييمات
10 تقييم


الحجم 71.9 MB
القسم تطبيقات
المطور Автошкола "
جوجل بلاي Google Play

تطبيقات التعليم ←




متشابهة